Orginal Airweel X8

8,995.00 kr

Original Airwheel X8 självbalanserande enhjuling

Modell X8 är den senaste i skaran. Den har ett större hjul än de tidigare modellerna, 42cm hjul för stabilitet och komfort. Den har en stark motor med snabbare acceleration, inbromsning och manövrerbarhet. Den är fortfarande liten och lätt att ta med sig.

Det är mycket naturligt att köra självbalanserande enhjulingar. När du lägger vikten framåt kommer du att accelerera framåt. För att bromsa lägger du vikten aningen bakåt.
Det tar dig ungefär 60 minuter för att lära sig att köra, varefter du blir bättre och bättre. För att förenkla i början medföljer en uppsättning ”stödhjul”, dessa monteras av när du känner att du har kontroll.

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Beskrivning

Airwheel X8 gyrostabiliserande enhjuling använder avancerad teknik för säker funktion.
Samtliga Airwheel modellerna fungerar på samma sätt, har samma marsch, toppfart och klättringsförmåga. Skillnaden är batterikapacitet och hur körförmågan upplevs. Detta kommer från storleken på hjulet eller hjulen.
Högsta hastighet är 18km/h, medan marschfart är ca 12 km / tim. När hastigheten överstiger 12 km kommer Airwheel luta något bakåt så att du naturligtvis sakta ner. Dessutom hörs en varningssignal, som innebär att du ska sakta ner. Med lite erfarenhet kommer du att hitta den optimala hastigheten.
Airwheel kan utan problem köras i backar. Den klarar ca 15 till 18 grader beroende på användarens vikt.
Åkning i nedförsbacke görs med ett säkerhetssystem som automatiskt bromsar, beroende på hur du lägger vikten(framåt eller bakåt).
Om Airwheel välter och ligger i sidled uppstår ett pipande varningsljud samt att den stänger av sig.
När batterietkapaciteten är förbrukad till 90%, varnar den med ett pipande ljud och sänker sakta farten.
Vid hastigheter över 12km/ h går ett säkerhetssystem in och lutas försiktigt bakåt vilket får användaren att uppmärksammas om farten.
Beroende på användarens vikt, lufttemperatur och hur den använts kan man köra mellan 10-23km på en laddning med 170wh batteri.
X8 behöver ca 80minuter för att ladda ett tomt batteri upp till 80%, 120minutter för att ladda 100%. Airwheel har 4 LED-ljus som indikerar batterinivå. Alla 4 lysdioder lyser när batterinivån är över 85%.
Maxvikt på användaren är ca 120kg
Airweels självbalanserande enhjulingar håller mycket hög kvalitet och säljs med fulla garantier.

I paketet ingår laddare, stödhjul och rem.
Sökord: Rockwheel, IPS, Freeman

Ytterligare information

Färg

,

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Orginal Airweel X8”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Facebook Iconfacebook like button