Rea!

Airwheel S3

Det ursprungliga priset var: 19,995.00 kr.Det nuvarande priset är: 15,995.00 kr.

Airwheel S3

Airwheel S3 är en ståhjuling som är ett bra alternativ till Segway, och i mycket snygg design. Maxhastighet är 18km/tim och vikten endast 22,4 kg vilket gör den lätt att ta med sig. Körsträckan på en laddning är upp till 40km (beroende på användarens vikt, körstil, underlag etc). Batteriet är ett 520Wh (60V) litiumbatteri från Sony av hög kvalitet som klarar upp till 1800 laddningar.

Lättkörd – även för nybörjare

Denna självbalanserande scooter är mycket lättkörd, även för nybörjare. Du lutar dig bara framåt för att öka farten, och bakåt för att minska farten. Ett gyro i ståhjulingen gör att du står stadigt även när du står stilla. För att svänga runt lutar man styrhandtaget till vänster eller höger.

Vattentät ståhjuling – skyddsklass IP56

Till skillnad från vissa ståhjulingar är Airwheel S3 helt vattentät med skyddsklass IP56, vilket gör att den utan problem kan användas när det regnar.

Mängder av finesser

Airwheel S3 har en mängd finesser. Bl.a finns en snygg display som visar hastighet, körsträcka, batterikapacitet etc. Det medföljer också en trådlös fjärrkontroll. S3 har inbyggda bluetoothhögtalare. Laddare medföljer.

Godkänd för körning på cykelbana

En ståhjuling klassas som cykel och får användas på cykelbana. Självklart är Airwheel S3 CE godkänd.

Senaste modellen

Vi säljer endast den senaste modellen av Airwheel S3. Den senaste modellen från 2015 har vita fälgar.

Övrigt

Vi erbjuder 1 års garanti på alla Airwheel. Vi har lagerför reservdelar samt har egen verkstad i Sverige för garantireparationer och support. Bruksanvisning på engelska medföljer.

Beskrivning

Airwheel-scooter-s3_8 Airwheel-scooter-s3_9 Airwheel-scooter-s3_10 Airwheel-scooter-s3-5-2 Airwheel-scooter-s3-12 Airwheel-scooter-s3-13 Airwheel-scooter-s3-14

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Airwheel S3”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Facebook Iconfacebook like button