2013/01/14

Kitesurf skola

Shaka kite: Kite skolan i Viken, Jonstorp och Råå.

Varför välja oss?

De flesta kite skolor erbjuder olika kite paket, vilket vi också gjorde i början.

Men vi har märkt att första gången man håller i en kite så klara man inte av att göra det i 5 timmar i rad. Eleverna blir trötta då man koncentrera sig väldigt mycket. Därför har vi nu valt att istället gå efter IKO (International Kiteboarding Organization) rekommendationer och ha ett fast tim pris. Istället för att ta 5 timmar på en dag, så sprider vi ut det på olika dagar. Vilket gör att du hinner tänka på vad som gick bra och vad som gick mindre bra, så att du vid nästa lektion vet vad du ska träna på mer. Vi har valt att göra såhär då vi vill att ni ska lära er kitea på det billigaste, snabbaste och säkraste sättet.

För att kunna delta i kursen krävs det att du är minst 13 år och kan simma.

 

Priser:

1 pers 499kr/h

2 pers 799kr/h

 

I priset ingår allt du behöver för din kurs, såsom bräda, kite och våtdräkt. Det enda du behöver ha med dig är simkläder, glasögon och handduk.

button-2

 

Ins_Water

IMG_2457

3 thoughts on “Kitesurf skola

  • Det var det absolut roligaste och utmanade jag har nånsin gjort!
    Rekommenderar starkt Shaka-Kite och Sebastian nulli som instruktör!

  • Riktigt bra kiteskola! I början trodde jag att det skulle bli dyrare att ta en kitekurs hos Shaka men sen uppfattade jag att det blev mycket billigare att lära sig kitesurfa för att du får en privatinstruktör. Jag lärde mig efter 3 timmar, skit roligt! Rekommenderar.

  • Rakt på, bra instruerat. Tog med en vän 2,5h båda tog sig upp ur vattnet och kunde åka någorlunda fram och tillbaka. Sebastian Nulli är en supergo instruktör!
    Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Facebook Iconfacebook like button